УЫЗ

Киіз үйде ас ішсең, бойыңда қалар нәрлілік

Жаңа төлдеген малдың алғашқы сүтімен псіреді. Төлі емгеннен кейінгі сүтті жинап бүйенге, ішекке құйып қайнатады. Суыған соң дөңгелектеп турап, асылған етпен бірге дастарханға тартады.

Қайнар: «Тарбағатай-Ақпарат»

About kazprose

Қазақ елі аман болсын!

Posted on 2010/04/16, in Ақ дастарқан. Bookmark the permalink. Пікір қалдыру.

Пікір қалдыру

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Өзгерту )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Өзгерту )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Өзгерту )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Өзгерту )

Connecting to %s

%d bloggers like this: